Mehmet Kısaoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Kaliteli eğitim, Sağlıklı ve Güvenli bir gelecek için, Okulumuz en iyi seçim.

Misyon: Ülkemizin sağlık sektöründeki eleman ihtiyacını karşılamak için çağın gereklerine uygun ölçüde eğitim-öğretim yapmak, öğrencilerimizin bilgi ve becerilerini en üst düzeye çıkarmak ve onları, eğitimini aldıkları mesleğe en iyi şekilde hazırlamak.

Başarılar:

Saatler: Giriş: 8:20 Çıkış: 16:00
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: OKULUMUZUN VOLEYBOL KIZ-ERKEK TAKIMLARI, BASKETBOL ERKEK TAKIMI, FUTSAL KIZ-ERKEK TAKIMLARI, DART KIZ-ERKEK TAKIMI, BOWLİNG KIZ TAKIMI, ÇİM HOKEYİ YAPAN 1 KIZ ÖĞRENCİMİZ, KAYAKÇI 1 KIZ-1 ERKEK ÖĞRENCİMİZ VARDIR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 4006 PROJEMİZ 2021-2022 26-27 MAYISTA OKULUMUZDA SERGİLENECEKTİR. 1000 OKUL İYİLEŞTİRME, KARDEŞ OKUL, MESLEK LİSELERİ AİLELERİMİZLE BULUŞUYOR PROJELERİ DEVAM ETMEKTEDİR. 10000 OKUL PROJESİ ETKİNLİKLERİ PLANLANMIŞTIR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuz tarafından yürütülen Erasmus+ Ka102 '' Kaliteli İstihdam Gücü için Avrupa Stajı'' kapsamında 20 öğrenci ve 4 refakatçi öğretmen Çekya ülkesinin başkenti Prag'ta staj yapmıştır.

WEB - https://mehmetkisaoglumtal.meb.k12.tr

Adres - ORTA MAH. 1216 SK. MEHMET KISAOGLU MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO1 TAVAS / DENİZLİ

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tüm gün öğretim